Rufen Sie uns direkt an: 0031-226-454280
Duinweid 5 ● 1713 GE Obdam ● Nederland

 
Voorjaar in Turkije
Voorjaar in Turkije

Voorjaar in Turkije

Het is bijna Meivakantie


De heerlijkste weken van het jaar! Met vakantie naar Kusadasi is heerlijk, zeker in een van de villa's van Saray Holidays. In de meivakantie is het volgens ons het allerfijnst: de temperatuur is aangenaam, de natuur staat volop in bloei en de grote drukte moet nog komen. Kortom, alle ingrediënten voor een super vakantie. De villa's die wij verhuren zijn ingericht voor 8 personen. Precies goed dus voor een grote familie (of twee kleinere) of een vriendengroep. Hieronder lees je tips die je uitstekend in het voorjaar kunt doen. Bel voor meer informatie en beschikbaarheid met: 0226-454280.

Golf in Kusadasi

De International Golf Course in Kusadasi is een ware hit! Alleen maar lovende reacties over de prachtige aangelegde baan, schitterende vergezichten en luxe faciliteiten op het park. En dat alles op zo'n 2,5 kilometer van onze villa's. Kijk meer informatie over de golfbaan op www.kusadasiinternationalgolf.com.

Efeze, de Must-Do in het voorjaar

Al voor de Eerste Wereldoorlog zijn de eerste opgravingen hier gedaan. De vondsten dateren van rond de jaartelling. Laat je met paard en wagen naar de top van de berg brengen en maak gebruik van een (Nederlandstalige) gids. Waan je in de tijd van de oude Grieken en Romeinen. Verbaas je over de prachtige bouwwerken die ze vroeger konden maken. En zing je lievelingslied in het grote Amfitheater. Wist je overigens dat één van de zeven wereldwonderen, de tempel van Artemis, hier ooit heeft gestaan?
Efeze is te bereikbaar binnen 25 minuten met de auto vanaf onze villa's. Een aanrader!

Terug naar het overzicht

Saray Holidays