Rufen Sie uns direkt an: 0031-226-454280
Duinweid 5 ● 1713 GE Obdam ● Nederland

 
Auskünfte

Auskünfte

Het doel van Saray Holidays is om je een ontspannen en plezierige vakantie te bieden, met net dat beetje extra. Dat doel bereiken we door de hoogste eisen te stellen aan de villa’s en appartementen. Daarnaast hebben we altijd iemand ter plaatse die 24 uur per dag bereikbaar is. Verder staat er een welkomstpakketje voor je klaar en is de accommodatie helemaal in gereedheid gebracht voor jouw komst. Zodra je bent aangekomen, kan het grote genieten beginnen!

De villa’s in Kusadasi zijn gebouwd door de Nederlandse bouwonderneming Blees Estates. Deze Nederlandse bouwer stelt Nederlandse kwaliteitseisen aan hun projecten en dat is aan alles te zien. Om een indruk te krijgen van de villa, of kennis te maken met Blees Estates, kun je dit filmpje bekijken.

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een tweede huis in Turkije? Saray Holidays is een onderdeel van Saray Holiday Homes. Wij kunnen je meer informatie geven over de aankoop van de appartementen en villa’s op deze website of soortgelijke vakantiewoningen in Turkije. Na enkele informatieve gesprekken op ons kantoor of bij jou thuis, reizen we met je mee naar Alanya of Kusadasi, bekijken de projecten ter plaatse en assisteren bij de aankoop. Neem contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier.
Voor een vakantie naar Turkije is een goede voorbereiding het halve werk. In de links hiernaast lees je alvast de belangrijkste tips. En mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en laat ze aan ons horen via het contactformulier of bel met 0226-454280. Wij helpen je graag op weg!

Saray Holidays